Heksenhoedjes

Dé oplossing tegen bladluizen.
D
uurzame en natuurlijke bescherming van rozen en fruitbomen.

 

Heksenhoedjes tegen bladluizen

Ook zo’n last van bladluizen in de tuin? Ik maak heksenhoedjes van keramiek, ook wel luizenhoedjes genoemd. Heksenhoedjes zijn een milieuvriendelijke en duurzame oplossing tegen bladluizen. Je plaatst de heksenhoedjes met wat stro op een bamboestok tussen je mooie rozen, fruitbomen of andere planten of struiken die last hebben van bladluizen en je zult zien dat het werkt.

 

Hoe dan?

De heksenhoedjes vormen een veilige schuilplek voor o.a. lieveheersbeestjes en orenkruipers die de bladluizen als dank voor je opeten. Een biologische en duurzame manier om bladluizen te bestrijden én het draagt bij aan de biodiversiteit in de tuin.

Omdat de heksenhoedjes worden afgewerkt met een decoratief glazuur, blijven ze niet alleen jaren mooi maar geven ze de tuin het hele jaar door extra kleur. Een duurzaam cadeau!

Elk heksenhoedje is uniek qua vorm en afwerking omdat ze door Gerdien met de hand zijn gemaakt. Een mooi stukje kunst in de tuin of in een pot op het balkon .

heksenhoedje_origineel_cadeau_handgemaakt_gerdien_noordeloos

Telkens weer nieuwe kleuren in het assortiment heksenhoedjes

heksenhoedje_origineel_cadeau_handgemaakt_gerdien_noordeloos

Op verzoek stuur ik foto’s van de huidige voorraad. De foto’s op deze pagina zijn voorbeelden.

Uniek

Elk heksenhoedje is met zorg en liefde handgemaakt en afgewerkt met verschillende glazuren.

Origineel om cadeau te doen of leuk om cadeau te krijgen. Een mooi alternatief voor bijvoorbeeld een bosje bloemen. Gerdien haar heksenhoedjes zijn inmiddels over de hele wereld verspreid.

Heksenhoedjes worden verkocht vanuit Atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn. Ze kosten € 17,50 per stuk. Je ontvangt hiervoor de heksenhoedjes inclusief een cadeautasje met een handje stro, een mooie kaart met instructies en een bamboestok.

Verzending gebeurt zorgvuldig verpakt in een speciale verzenddoos inclusief een track&trace code waarmee het pakket gevolgd kan worden. Binnen Nederland kost dit € 8,- (tot 10 kg). Verzending naar Duitsland en België is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 15,- (tot 2 kg).

Gerdien Noordeloos
Atelier de Zeelt in Beeld

Heb je belangstelling voor mijn werkt? Zoek je voor jezelf of voor een collega, vriend, vriendin of familielid een origineel cadeau? Denk dan eens aan kunst. Ook is het mogelijk om door mij iets op maat te laten maken. Ik denk graag met je mee.

Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel mij. Ik adviseer je graag in je keuze en vertel je over de mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn atelier.

Met vriendelijke groet, Gerdien Noordeloos

Telefoon

06 – 57 75 51 25 
(0226)  39 35 59

Adres

De Zeelt 9
1747 ET Tuitjenhorn

Contactformulier

error: Content is protected !!