Boetseerlessen & workshops

Wil jij ook blij worden van klei?

 Boetseerlessen & workshops

In Atelier De Zeelt in Beeld is er plek voor iedereen om iets moois te creëren van klei of je nu beginner bent of al meer ervaring hebt.

Klei is een natuurlijk en plastisch materiaal. Het is een oerproduct. Het is fijn om klei met je handen vorm te geven. Vaak gaat dit heel intuïtief. Het atelier is ruim en licht en je hebt de beschikking over voldoende gereedschap, stempels en gipsen mallen. Er zijn verschillende soorten klei, engobes (gekleurde kleislibs) en glazuren. Er staan professionele elektrische keramiekovens en buiten kan er zelfs raku en pitfire gestookt worden.

Boetseerlessen en workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Ik geef les aan kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Boetseerlessen kosten € 60,00 per uur verdeeld over 2 tot 6 personen. Je verdeelt onderling de kosten. Dat wil zeggen 2 personen betalen elk € 30,00 per uur, 3 personen elk € 20,00 per uur, 4 personen € 15,00 per uur, 5 personen € 12,00 per uur en 6 personen € 10,00 per uur. Een boetseerles duurt gemiddeld 2,5 uur. Dit is inclusief het laatste kwartier opruimen en schoonmaken van je werkplek en het gebruikte gereedschap.

Privéles is ook mogelijk. Dit kost € 50,00 per uur. In overleg stemmen we de lengte van de les af. Privéles wordt in overleg afgesproken. Je kunt privélessen bijvoorbeeld gebruiken om een persoonlijk werkstuk te maken waar je het liefst alleen aan werkt zonder afleiding van anderen. Dat geldt ook voor het zelf maken van een urn onder mijn begeleiding. Dit gebeurt overigens altijd in een privéles. De kosten hiervoor zijn € 50,00 per uur. 

Heb je belangstelling voor boetseerles of workshop individueel of in een groep? Laat een berichtje achter op het contactpagina of neem telefonisch contact met mij op.

Het is ook gezellig om samen met collega’s, familie of vriendinnen een keramiek workshop te volgen in mijn atelier. Het programma stellen we in overleg samen. Hiervoor doe ik offerte op maat.

Wil je iets leuks doen in de kop van Noord-Holland? Laat je verrassen door de gastvrijheid van Atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn.

Alle boetseerlessen & workshops zijn inclusief:

• Begeleiding  • Klei  • Gebruik gereedschappen  • Koffie & thee en wat lekkers
Een boetseerles of een workshop is inclusief het gebruik van materiaal, gereedschap, professionele begeleiding en een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Wanneer je met meerder personen een workshop wilt volgen is deze uit te breiden met een lunch of drankje met hapjes. Vraag naar de mogelijkheden.
In de zomer kunnen de workshops ook in de tuin plaatsvinden, in de gezellige kapschuur of op ons ruime terras.
En valt het weer toch wat tegen, dan zetten we gewoon onze ruime partytent op.

 

Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier
of bel naar 0226 – 393559 of 06 – 57755125
We denken graag met je mee

Exclusief stookkosten
deze zijn afhankelijk van gewicht en proces

Beginners & Gevorderden 

Ik geniet iedere keer weer wanneer ik mijn enthousiasme kan over te brengen op anderen die mijn boetseerlessen volgen
Prachtig om te zien dat ik mensen een stapje verder kan brengen of zelfs de soms onbekende talenten bij zichzelf naar boven kunnen halen

Decoratie naar wens

 

Leuk om te maken
Handig in gebruik 
Origineel als cadeau

Zoek je uitdaging

Workshops

Ook dit jaar kun je boetseerworkshops volgen bij Atelier De Zeelt in Beeld

Bord decoreren

Open bol boetseren

Theeschaaltjes

Werk van leerlingen

Stuur een bericht

Bel of mail Gerdien om een afspraak te maken.
Je bent van harte welkom in ons atelier.

Gerdien Noordeloos
Atelier de Zeelt in Beeld

Heb je een vraag, ben je ergens naar op zoek of wil je boetseerles of een workshop volgen?
Laat het mij weten dan neem ik contact met je op.
Hartelijke groet, Gerdien Noordeloos

Telefoon

(0226)  39 35 59
06 – 57 75 51 25

Email

dezeeltinbeeld@ziggo.nl

Adres

De Zeelt 9
1747 ET Tuitjenhorn

error: Content is protected !!