Boetseerlessen & workshops

Wil jij ook blij worden van klei?

Boetseerlessen & workshops

In Atelier De Zeelt in Beeld is er plek voor iedereen om iets moois te creëren van klei of je nu beginner bent of al meer ervaring hebt.

Klei is een natuurlijk en plastisch materiaal. Het is een oerproduct. Het is fijn om klei met je handen vorm te geven. Vaak gaat dit heel intuïtief. Het atelier is ruim en licht en je hebt de beschikking over voldoende gereedschap, stempels en gipsen mallen. Er zijn verschillende soorten klei, engobes (gekleurde kleislibs) en glazuren. Er staan professionele elektrische keramiekovens en buiten kan er zelfs raku en pitfire gestookt worden.

Boetseerlessen en workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Ik geef les aan kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Boetseerlessen kosten € 60,00 per uur verdeeld over 2 tot 6 personen. Je verdeelt onderling de kosten. Dat wil zeggen 2 personen betalen elk € 30,00 per uur, 3 personen elk € 20,00 per uur, 4 personen € 15,00 per uur, 5 personen € 12,00 per uur en 6 personen € 10,00 per uur. Een boetseerles duurt gemiddeld 2,5 uur. Dit is inclusief het laatste kwartier opruimen en schoonmaken van je werkplek en het gebruikte gereedschap.

Privéles is ook mogelijk. Dit kost € 50,00 per uur. In overleg stemmen we de lengte van de les af. Privéles wordt in overleg afgesproken. Je kunt privélessen bijvoorbeeld gebruiken om een persoonlijk werkstuk te maken waar je het liefst alleen aan werkt zonder afleiding van anderen. Dat geldt ook voor het zelf maken van een urn onder mijn begeleiding. Dit gebeurt overigens altijd in een privéles. De kosten hiervoor zijn € 50,00 per uur.

Heb je belangstelling voor boetseerles of workshop individueel of in een groep? Laat een berichtje achter op het contactpagina of neem telefonisch contact met mij op.

Het is ook gezellig om samen met collega’s, familie of vriendinnen een keramiek workshop te volgen in mijn atelier. Het programma stellen we in overleg samen. Hiervoor doe ik offerte op maat.

Wil je iets leuks doen in de kop van Noord-Holland? Laat je verrassen door de gastvrijheid van Atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn.

Meer informatie

Een boetseerles of een workshop is inclusief het gebruik van materiaal, gereedschap, professionele begeleiding en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Wanneer je met meerdere personen een workshop wilt volgen is deze uit te breiden met een lunch en/of drankje met hapjes. Vraag naar de mogelijkheden.

In de zomer kunnen workshops ook in de tuin plaatsvinden, in de gezellige kapschuur of op ons ruime terras. En valt het weer toch wat tegen, dan zetten we gewoon onze ruime partytent op.

Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier. We denken graag met je mee.

Beginners & gevorderden

Ik geniet iedere keer weer wanneer ik mijn enthousiasme en kennis met anderen kan delen. Ik vind het prachtig om te zien dat ik mensen een stapje verder kan brengen of soms zelfs onbekende talenten naar boven kan halen.
Je hoeft niet bang te zijn dat je misschien niet goed genoeg bent. Er zijn nu eenmaal beginners en gevorderden. Je begint namelijk waar je voor het laatst gestopt bent. Voor mij was dat bij een asbak op de kleuterschool. Je gaat gewoon op jouw niveau verder. En ook gevorderden kunnen altijd bijleren. Als je maar openstaat voor nieuwe technieken, materialen en mogelijkheden.

Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd. Er valt zoveel te ontdekken en klei is heel veelzijdig. Ik word blij van klei.

Wil jij ook blij worden van klei? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. Iedereen is van harte welkom in mijn atelier.

 

Decoratie naar wens

 

Bestaande keramiek
verfraaien met
keramische transfers of
glazuur

 

Decoreer je eigen theepot

 

Workshops

Ook dit jaar kun je boetseerworkshops volgen bij Atelier De Zeelt in Beeld. Zoek je een gezellig uitje met vriendinnen of familie? Wil je wat tijd voor jezelf of gewoon iets nieuws leren? Wil je blij worden van klei? Dan ben je bij Atelier De Zeelt in Beeld in Tuitjenhorn aan het juiste adres. Wij leveren workshops op maat. Workshops zijn uit te breiden met een lekkere uitgebreide lunch of af te sluiten met een drankje en een hapje. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Bord decoreren

Open bol boetseren

Theeschaaltjes reliëf met engobe en glazuur

Werk van leerlingen

Stuur een bericht

Bel of mail Gerdien om een afspraak te maken.
Je bent van harte welkom in ons atelier.

Gerdien Noordeloos
Atelier de Zeelt in Beeld

Heb je een vraag, zoek je een leuk uitje of cadeau of wil je een workshop volgen? Laat het mij weten via het contactformulier dan neem ik contact met je op. Je bent van harte welkom bij Atelier De Zeelt in Beeld.

Hartelijke groet,
Gerdien Noordeloos

Telefoon

(0226)  39 35 59
06 – 57 75 51 25

Adres

De Zeelt 9
1747 ET Tuitjenhorn

error: Content is protected !!