grafornament_keramiek_boek_steengoed_keramisch_transfer_handwerk

Ook is het mogelijk om door mij een uniek grafornament te laten maken van keramiek. Zo heb ik voor een hele lieve klant een mooie opdracht uitgevoerd. Hij wilde een stukje tekst uit het poesiealbum van zijn overleden vrouw overbrengen op een kunstwerk op haar graf. Het was een heel oud poesiealbum en de tekst was destijds door haar vader gedicht. Op de bladzijde ernaast stond een prachtig poesieplaatje. In overleg heb ik een boek van klei ontworpen en gemaakt. Van de tekst en het plaatje liet ik een keramisch transfer maken. De dochters hielpen mee met de keuze voor de glazuren en het lettertype van de tekst. Het werd een indrukwekkend familieproject. Het eindresultaat was prachtig en ik heb geholpen het te plaatsen op het graf. Ik krijg het nog steeds warm van de reacties van mijn klant en zijn familie. Ik vond het heel bijzonder om deze opdracht te mogen doen.

error: Content is protected !!